Horvátországban hihetetlen kedves mindenki, mindenki beszél legalább annyira angolul, amit azt az ő tevékenysége megköveteli, ez értendő a baristán és az utca emberén keresztül a recepciósig. Jó érzés itt turistáskodni, mivel azt érzed, hogy ezek az emberek valamit adnak is cserébe a pénzedért.

A part mentén a helyiek legfőbb bevétele a turizmusból származik, ezért igyekeznek a tőlük telhető legjobbat nyújtani. A hangulat hasonló, mint Olaszországban, gyönyörű tengerpartok, mediterrán városok, mediterrán növényzet, viszont Olaszországban néha az az érzése az embernek, hogy az olaszok nem is annyira kedvelik a turistákat és minden csak a pénzlehúzásról szól. Habár Horvátország se sokkal olcsóbb, mint Olaszország, de valahogy számomra mégis többet nyújt élményben a horvát emberek vendégszeretetének és kedvességének köszönhetően, aminek talán az is lehet az oka, hogy a horvát mentalitás számomra közelebb áll, mint az olasz. Idáig nem volt kedvenc országom Görögországon kívül, de ezentúl Horvátországot is kineveztem azzá 🙂 De csak Spanyolország után 🙂 Aktuális hajós útjainkat itt találjátok,

hajós nyaraláskor elengedhetetlen úszni tengerben 🙂

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030