tengeri-vitorlas-tura

Hvar szigete az Adria legtöbb napsütése?

Hvar szigetén megtalálod a sziget gazdag történelmét, mediterrán vidéki építészét és a családi hajós nyaralásra keresett paradicsomot.

Párban vagy baráti körben nyaralásra ideális.

Többek között fellelhető a turisztikai úti céllal, a gyönyörű, érintetlen természet kapcsolata. Az egész sziget turisztikai kínálata kimondottan gazdag. Magántulajdonú apartmanokat, szállodai szállást és kempingeket találhatnak Hvar városában, Jelsa, Stari Grad és Sucuraj.

Az aktív pihenés kedvelői részére labda-sportok, vízi sportok szerelmesei is megtalálják számításaikat. Többek között alkalmas kerékpártúrákra, különböző egyéb aktivitásokat és kirándulásokat kínálnak a közeli ún. Pokol-szigetekre, amelyek elragadtatják az oda látogatókat.

A homokos strandjaikkal, azúrkék tiszta tengerrel, amelyeket fenyőerdők vesznek körül. Hvar szigetén többnyire köves-sziklás strandok vannak, de természetes homokos strandok is találhatók a sziget északi partjain Jelsa és Sucuraj közelében.

– – – > Ajánlatunk itt találod <- – –

Hvar városa

éjszakai életét a leggazdagabbak közé sorolják az Adrián. A bulizást kedvelők kora hajnali órákig mulathatnak. A kulturális kínálat is kimondottan minőségi, így számos színelőadás, koncert és kiállítás célpontja lehet, amelyek a Hvari nyári kínálat részét képezik.

Hvar szigetén fejlett a tengeri turizmus is, és elkerülhetetlen a könnyű szigeti konyhából és ízletes borokból álló gazdag gasztronómiai kínálatának megemlítése, ami teljessé teszi a kínálatot a nyaralásról a mesébe illő szigeten, nem véletlen, hogy Hvar szigete a világ legszebb 10 szigetének listájára került.

– – – > Ajánlatunk itt találod <- – –