hajoberles-horvatorszagban

Hajóbérlés Horvátország? Igen, van rá lehetőség! Horvátország több pontjáról indítunk hajós kirándulásokat! Foglald le a helyed és egy tapasztalt kapitánnyal fedezd fel az Adria rejtett szépségeit!

Adriai hajóbérlés

Szerencsére számtalan lehetőség közül válogathatsz, ha az Adriára vágysz! Minden elképzelést számításba veszünk és olyan hajós utazást szervezünk, ami garantáltan emlékezetes marad! Nálunk az utasok mondják meg, hogy merre menjünk, hol kössünk ki… nincsenek kötelező úticélok!

Mindegy, hogy Zadar, Pula, Dubrovnik, Korcula, Split vagy bármely más horvát kikötő a kiindulási célod egy felejthetetlen hajókiránduláshoz! Megtaláljuk azt, amire mindig is vágytál és megszervezzük Neked!

Tipp! Ha szeretnél ötletet meríteni, utazási célpontot választani, akkor a Horvátország nevezetességei hajóval című cikkemben megemlítek néhány gyönyörű és érdekes horvát várost, amit hajóval is elérhetsz és hajós utazásainkon el is juthatsz oda!

Hajóbérlés Horvátország – Időpontok

Nincsenek konkrét időpontok. Mindig az aktuális utak határozzák meg, hogy hova és mikor megyünk. Vannak last minute ajánlatok, amikor csak pár hét vagy pár nap marad arra, hogy megtöltsünk egy hajót.

Mit tartalmaz a horvátországi hajóbérlés?

A rengeteg élményen kívül…

  • napfényt!
  • tengert!
  • jó társaságot! 🙂

És természetesen egy jól felszerelt hajót, két személyes kabinokkal. Az étkezés önellátó, de bőven lesz lehetőséged finomabbnál finomabb horvát ételek között válogatni. A helyi piacok, az éttermek óriási választéka vár Rád is! Nem lesz semmire sem gondod, csak élvezd az utazást, a hullámokon való ringatózást, napozást és az újabbnál újabb kikötőket!

A hajó tartozéka a navigációs és kommunikációs eszközök, a hűtő, a fagyasztó (egy halpiaci bevásárlás után jól jön!:), sütő, ágynemű és minden, ami szükséges a kényelemhez!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Horvátországi hajóbérlés kapitánnyal

Tapasztalt kapitánnyal biztonságosan fedezheted fel az Adria gyönyörű szigeteit, kikötőit és még városlátogatásokra is lesz időd! Több ezer tengeri mérföld megtétele, az Atlanti óceán, a Földközi tenger, az Adriai tenger, a Fekete tenger behajózása után az utazásod nyugalmát rám bízhatod!
Vitorlázás az adrián kapitánnyal című cikkemben már írtam erről részletesen!

Siess, mert a legjobb utazásokra a helyek elfogynak! Keress bátran, ha kérdésed van!