A nyár gyorsan közeledik!

Itt az alkalom arra, hogy egy fergetegeset mulassunk. Nem mondjuk hogy ez az utolsó lehetőség, de ha nem jelentkezel időben akkor biztosan lemaradsz! Bizonyos, mi, magyar bulizók hajlamosak vagyunk arra, hogy minden adandó, kínálkozó alkalmat megragadjunk arra, hogy megmutassuk, mitől döglik az a bizonyos légy. Jelentkezz ne maradj le az év bulijáról!

A „légy” pedig ezúttal kék – fehér – piros színekben pompázik.  Amely keveredik az Adria gyönyörűen szikrázó csillogásával, s a felkelő Nap mágikus narancssárgájával. Igen, a Boat Party következő felvonása közeleg.

Sőt, lassan már kopogtat az ajtótokon, s az égbe kiálltja: „Matróz, ideje, hogy fedélzetre pattanj, s felhúzd a vitorlákat!…”Mi pedig ott leszünk. Ott, a kikötőben, ahol idén is indul a patinás hajós party sorozat.

Volt miből tanulni a több, mint 10 év alatt. Ezúttal nem lesz hiba. Helyette viszont színtiszta buli vár rátok a megszokott minőségi zenében, a legjobb arcokkal, a legkellemesebb légkörben, a Tenger közepén, az Adria szívében.

Légy Te is ott, s élvezd a hazai gárda, Tommyboy, Clark, valamint Stuart mesteri zenéit, a Horvátok sztárénekes nőinek Jelena Rozga & Severina slágerivel. Ne maradj le Európa legnagyobb „VIP” bulijáról! Idén ez az utolsó Boat! Itt az ideje, hogy együtt ünnepeljünk veletek, egy feledhetetlen buliban! Gyere csatlakozz te is!