tengeri-vitorlazas

Éld át Te is egy tengeri vitorlázás csodás élményét! Hajózva a tengeren bárhová eljuthatsz és megtapasztalhatod a szabadság igazi érzését!

Úgy ismerheted meg az Adriát, a Földközi tengert vagy bármely más tengert, ahogy más módon biztosan nem tehetnéd. Olyan helyekre juthatsz el és olyan kalandokban lehet részed, amiben sehogy máshogy!

A vitorlás fedélzetén napozhatsz, koktélozhatsz, élvezheted a tengeri szél simogatását, magadba szívhatod a tengeri levegő illatát…

Mindezt tapasztalt hajóskapitánnyal, modern, jól felszerelt hajóval, kényelemben és biztonságban teheted!

A tengeri vitorlázást Te is imádni fogod, ha…

  • ha imádod szelni a habokat és ringatózni a hullámokon
  • már unod a tipikus üdülőhelyeket és a strandon töltött nyarakat
  • szeretsz felfedezni új helyeket
  • szeretsz új élményeket szerezni
  • egy nyaralás alatt több helyre is eljutnál, több kikötőt és több strandot is megismernél
  • kipróbálnád milyen vitorlást vezetni
  • búvárkodnál, sznorkeleznél
  • baráti társasággal vagy családdal jönnél

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Tengeri vitorlás útvonalak

Nincs előre meghatározott útvonal. Arra megyünk amerre szeretnénk és ott kötünk ki, ahol szeretnénk! Bejárhatjuk a közeli Adria vizeit, de hajózhatunk a Földközi tenger vagy éppen az Atlanti óceán távoli vizein.

Adriai tenger

Az Adriai tengeren számtalan kisebb-nagyobb sziget van, ahová csak hajóval juthatsz el! A parthoz közel nyugodt, csendes vizeken hajózva élvezheted a nyaralást és akár minden nap más és más kikötőben vacsorázhatsz.
Minden Adriai hajós utazás felejthetetlen élményeket tartogat. Az indulás több helyről is történhet pl. Sukosan. Bejártuk már Dalmácia minden részét, ismerjük az összes érdekes és izgalmas látnivalót, ezért szívesen mutatjuk meg Neked is!

Ha érdekel a hajós utazás Horvátországban, akkor a Hajóbérlés Horvátország című cikkemet olvasd el!

Földközi tenger

A Földközi tengeren hajózva több országba is eljuthatsz… Olaszország, Görögország, Spanyolország partjai és szigetei várnak rád!

Atlanti óceán

Az Atlanti óceánt átszelve valódi, nyílt vizi hajós élményekben lesz részed! Korábbi években elhajóztunk a Karib tengerig is! Több hetes hajós túra során átszeltük az Atlanti óceánt.

A vitorlás hajó típusa

Hajóztunk már Bavaria 42, 44, 46 és még néhány típusú hajóval.
Mindegyik rendelkezik a megfelelő kommunikációs és navigációs berendezésekkel. Alapvető felszereltség a hűtő, mélyhűtő, zuhanyzó, két személyes kabinok ágyneművel, gáztűzhely, étkészletek.

Ne gondolkozz sokat! Foglald le a helyed már most és hajózz olyan vidékeken, ahová mindig is vágytál! Csak mondj egy úticélt és én elviszlek oda!
Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030