Amikor nyaralásunkat tervezgetjük akkor először eldöntjük, hogy mely utazási célpontok lennének a számunkra legmegfelelőbbek, majd az egyedi igényeket is figyelembe vesszük a nyaralási célpontok szűkítésénél. Az első és legfontosabb szempont, hogy olyan helyszínt válasszunk,

mely maximálisan teljesíti az elképzeléseinket és nem csalódhatunk benne.

Ilyen nyaralási helyek közé sorolandó Szardínia, ami egyrészt gyönyörű, másrészt felejthetetlen. Szardínia megismerése, gyönyörű tengerpartjai, azúrkék színű tengere olyan, amit életünkben legalább egyszer látnunk kell. Még számtalan helyet fel lehetne sorolni kínálatunkban kezdve Mykonos különleges szigetével, vagy Sibenik családbarát városával. Ezek olyan helyszínek, amiket mindenképpen érdemes megnézni és igyekezni mindent megörökíteni, hogy megmaradjanak ezek a pillanatok nem csak a saját számunkra, de gyerekeink számára is.

Fedezze fel velünk Szardínia varázslatos szigetét!

Szardínia egy különleges sziget, amely bővelkedik látnivalókban, kirándulóhelyekben és kulturális látnivalókban egyaránt. Egyszerre fürdőzhetnek Európa legszebb partszakaszain, tehetnek élmény dús szigettúrákat, valamint felejthetetlen hajókirándulásokban lehet részük a tengeren.

Mykonos varázslatos szigete

Mykonos az Égei-tenger déli részén található Kiklád szigetcsoport egyik tagja. A Kiklád szó a görög ”küklosz” (kör) szóból ered, mely elnevezést onnan kapta, hogy a közel 30 sziget Delos, mint vallási központ körül körben helyezkedik el.

Egy tengeri vitorlázás során felejthetetlen élményekben lesz része! A Tengeri vitorlázás című cikkemben írtam róla részletesen!

Fedezze fel a Kvarner-öböl és Közép Dalmácia/Sibenik szépségeit

Horvátországi nyaralások között idén sem könnyű választani. Családok és párok számára is egyre minőségibb és különlegesebb szolgáltatás biztosított a horvátországi nyaralásuk kapcsán. A horvát tengerpart legcsodásabb öbleit mutatjuk meg önnek, hogy könnyebb legyen az idei választás, amikor horvátországi nyaralást keres. Számos öbölbe csak a tenger felől jutunk el, amihez elengedhetetlen a hajós nyaralás. A tengeri nyaralás azon formája ez, ami semmi mással sem összehasonlítható. Nincs tovább induló autóbusz, vagy csoport, nem marad le a látnivalókról, ön dönti el, hogy a hajó, mikor indul tovább.