tengeri-vitorlas-tura

Ha a szabadság érzésére vágysz, akkor nincs jobb egy tengeri vitorlás túránál! Érzed a szél simogatását az arcodon és olyan helyeket fedezel fel, amiket máshogy nem tudnál. Tengeri vitorlás túrák indulnak az Adrián! Garantáltan gyönyörű kikötőkben és kivételesen szép szigeteken járunk… Tudj meg többet róla…

Tengeri vitorlás túra információk

A kapitány

Zoltán hajós kapitány vagyok. Szenvedélyem a hajózás! Évről évre indítok tengeri hajóutakat vitorlással, katamaránnal a világ több pontján is. A Földközi- tenger, az Adriai- tenger, az Atlanti- óceán, a Fekete- tenger mind-mind csodás úti célokat tartogat! Az utóbbi 7 évben több tucatnyi sikeres hajóutat szerveztem és több ezer tengeri mérföldet tettem meg. De még mindig keresem az újabb és újabb kihívásokat és keresem azokat a kalandra vágyó utasokat, akikkel megszerettethetem a hajózás élményét!

Búvárkodás, rádiókezelés és radarkezelés területén is szakképesítésekkel rendelkezem. Tudj meg többet rólam a bemutatkozásomból! Zoltán hajós kapitány

A vitorlás túra

Távol a világ zajától lélegzetelállító helyeken járunk, rengeteg élménnyel gazdagodunk és szeljük a habokat! Tarts velünk!

Minden hajóút során lehetőség nyílik az útba eső szigeteket, városokat, településeket meglátogatni, felfedezni. Akár minden nap más kikötőben kötünk ki és minden nap újabb és újabb különleges látnivalókat fedezünk fel. Turista paradicsomok tengerpartjaira, történelmi települések óvárosaira, nevezetességeire vagy kíváncsi? Vagy egyszerűen csak napoznál a hajó fedélzetén? Mindenre lehetőséged lesz, hiszen nincsenek kötelező programok, nincsenek kötelező útvonalak. Oda megyünk és ott kötünk ki, ahol épp kedvünk van.

Búvárkodásra is lehetőséged lesz, hiszen búvárközpontok szép számmal találhatóak minden tengeri hajóút során. Ha érdekel a búvárkodás, de még nem búvárkodtál, akkor A búvárkodás alapjai cikkemben sok hasznos információt írok le kezdők számára.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Tengeri vitorlás túra tudnivalók

Vannak információk, amiket a vitorlás túrával kapcsolatban tudni érdemes.

 • Érdemes előre tájékozódni az adott országra meghatározott kötelező védőoltások tekintetében.
 • Az étkezésről mindenki önmaga gondoskodik.
 • Mivel minden program fakultatív, ezért minden belépődíj, a búvárkodás díja, esetleges plusz költségekre is érdemes felkészülni.
 • Kis létszámú vitorlás hajókon, katamaránokon utazunk.
 • A vitorlás hajón biztosított a megfelelő számú mentőmellény és csónak.
 • A vitorlás hajó felszereltségéhez hozzá tartozik pl. a zuhany, wc, konyha, alapvető elektronikai eszközök, sütő, fagyasztó, tűzhely.
 • Minden szükséges kommunikációs eszköz rendelkezésre áll.

Az adriai turista célpontok közül már néhányat részletesen is bemutattam, mint pl. Korcula, RovinjZadar.

Tengeri vitorlás túra útvonalak

Az utóbbi évek útvonalaiból szemezgetve, csak néhány példa.

 • Fethiye – Santorini – Kalamata – Catania (730 tmf)
 • Catania – Palermo – Carloforte – Palma (700 tmf)
 • Palma – Ibiza – Cartagena – Almeria – Gibraltár (470 tmf)
 • Gibraltár – Tenerife (755 tmf)
 • Solenzara – Bonifacio – Mahon – Ibiza – Cartagena – Malaga (760 tmf)
 • Malaga – Ceuta vagy Gibraltár – Lanzarote – Tenerife (820 tmf)
 • Guadeloupe – Antigua – St. Martin – Virgin Gorda – Tortola (270 tmf)

Ezekről már lemaradtál, de indulnak ezután is hasonló túrák, úgyhogy ha kérdésed van, keress bizalommal!

Tengeri vitorlás túra 2018

Vitorlás körutazás az Adrián

Indulás: Sukosan Horvátország
Időpont: 2018.05.05. – 2018.10.27.
Turnusok: heti váltás
Létszám: 8 fő/turnus
Vitorlás hajó típusa: Bavaria 46. 05’
Kabinok: két személyes kabinok ágyneművel
Sukosan Horvátország, egyik különleges gyöngyszeme. Innen indul és ide érkezik vissza 2018-ban május 5-től október 27-ig minden héten induló adriai körutazás, ahol felfedezzük az Adria legszebb helyeit! Tarts velünk!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030