zadar-hajos-utazas

Fedezd fel Zadart és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Zadarba és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd. Ismerd meg a valódi Zadart minden rejtett kincsével együtt!

Zadar hajós utazás –Tudnivalók

Zoltán hajós kapitány vagyok, 2011 óta behajóztam az Atlanti óceánt, a Földközi tengert, az Adriai tengert és a Fekete tengert. Több száz szervezett hajós utazás és több ezer tengeri mérföld után Neked is megmutathatom a tengerek szépségeit, akár egy Zadar hajós utazás, akár bármely más tengeri hajóút során, hiszen még megannyi más helyre is elhajózhatsz!

Csak írd meg nekem, hogy hova szeretnél elhajózni, mi a régóta tervezgetett úti célod? Cserébe én készítek egy árajánlatot kötelezettségektől mentesen!

Az utazások barátságos, közvetlen hangulatúak, hiszen a hajó maximum 12 fős létszámot tud elvinni.

A Hajosnyar.hu weboldalon rendszeresen adunk újabb és újabb információkat izgalmas hajós utazásokról!

Zadar hajós utazás időpont

Az időpont a jelentkezések számától függ. Egyenlőre nincs konkrét időpont, de ha jelzed a szándékodat, akkor egyeztethetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel.

Zadari hajós utazás egy vitorlás fedélzetén

A hajó típusa Bavaria 46. 05’.
Kétszemélyes kabinok ágyneművel, fürdő, konyha, alapvető elektronikai eszközök, sütő, tűzhely, hűtő, wc. A szükséges teljes biztonsági felszerelést is.

katamaran

Mit hozzak magammal?

Egy nagyadag lelkesedést és kalandvágyat mindenképpen! 🙂 Mivel az étkezést mindenki önállóan oldja meg, ezért lehet hozni egy kis hazait, ha ki szeretnénk pótolni az utazás során éttermekben és a helyi piacon vásárolt ételeket. Érdemes még egy váltás meleg ruhát a szelesebb, esősebb napokra, ha esetleg úgy alakulna az időjárás. Naptej és fürdőruha egyértelmű!

Ha búvárkodni szeretnél és van saját felszerelés, akkor azt is hozd, hiszen van búvárkodásra is lehetőség! Horvát fizetőeszközre, vagyis kúnára is szükség lesz, hogy kedvedre válogathass a helyi piacok kivételesen sokszínű kínálatából. Hivatalos iratok, biztosítás. Alapvető tisztálkodási eszközök.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Zadar hajós utazás – Útvonal

Nincs konkrét útvonal, de érdemes megnézni a közelben fekvő hajós látnivalókat, hiszen egyedi módon láthatod és ismerheted meg ezeket a helyeket!

Kornáti szigetek

Horvátország egyik leggyönyörűbb látnivalója a Kornati Nemzeti Park milliónyi kis szigete. Az egyik legnépszerűbb turista célpont, de ezen a hajós utazáson olyan szemszögből láthatod, ahogy egyik turista sem! Arra hajózunk, amerre kedvünk van és ott kötünk ki, ahol mi szeretnénk! Ettől lesz egyedi és megismételhetetlen!
Rengeteg a látnivaló, Hollywood-i filmstúdió az egyik szigeten a forgatás után itt hagyta a teljes díszletet.

kornati-szigetek

Szent Antal csatorna

Sibenik közelében a tengeralattjáró bunkerek igazán különleges látványt nyújtanak. A várrom szintén különleges a csatorna bejáratánál, amit be is lehet járni, fel lehet fedezni!
A várrom régen várbörtönként is funkcionált, a tengeralattjáró bunkereket pedig azért telepítették ide, mert innen nagyon jól védhető volt Horvátország Sibenik városrésze és egész Közép Dalmácia.

Pasmani átjáró

Felfelé hajózva a Pasmani átjárót is érdemes megnézni, itt ajánlott figyelni az árbóc magasságra, mert alacsony a Pasmani átjáró híd, ha nem kellő figyelemmel közelítjük meg a hidat, akkor az árbóc bele is akadhat.

Tito a Láncos kutya hadihajóját is az egyik félsziget közelében süllyesztették el, a búvárkodás szerelmeseinek igazán különleges merülőhely!

Hogy jutok el Zadarba?

Budapesttől 630 km-re található. Autóval az M7-es autópályán haladunk Letenyéig, utána az A4-es horvát autópályán egészen Zágrábig, majd az A1-es autópályán Zadarig. Ki van táblázva, el se lehet téveszteni!

Mit érdemes tudni Zadarról?

Zadar, Dalmácia fővárosa. Az Adriai tenger partján fekszik. Számos híres épület, turistacsalogató látványosság és látnivaló jellemzi. A Tengeri orgona, a Szent Donát körtemplom, a Nap alkotása, a Népek tere, az óváros mind-mind gyönyörű és érdekes úti cél. A környéken sok család barát strand is található. A Zadar nyaralás című cikkben részletesen is írok Zadarról és a környékről!

Horvátországi hajós utazások célpontjai lehetnek még:

Dubrovnik hajós utazás

Fiume hajós utazás

Pula hajós utazás

Korcula hajós utazás

Rovinj hajós utazás

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

A Hajós Nyár weboldala azt a célt tűzte ki, hogy mindenkinek megmutassa, milyen egy hajós utazás a világ bármely részén!