rovinj

Rovinj a legolaszosabb horvát város! Különleges mediterrán hangulatával elcsábít és rabul ejt! Újra és újra visszajössz majd és minden évszakban újabb és újabb szépségét ismerheted meg!

Fedezd fel Rovinjt és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Rovinjbe és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd. Ismerd meg a valódi Rovinjt minden rejtett kincsével együtt!

Rovinj hajós utazás –Tudnivalók

Zoltán hajós kapitány vagyok, 2011 óta behajóztam az Atlanti óceánt, a Földközi tengert, az Adriai tengert és a Fekete tengert. Több száz szervezett hajós utazás és több ezer tengeri mérföld után Neked is megmutathatom a tengerek szépségeit, akár egy Rovinj hajós utazás, akár bármely más tengeri hajóút során, hiszen még megannyi más helyre is elhajózhatsz!
Csak írd meg nekem, hogy hova szeretnél elhajózni, mi a régóta tervezgetett úti célod? Cserébe én készítek egy árajánlatot kötelezettségektől mentesen!
Az utazások barátságos, közvetlen hangulatúak, hiszen a hajó maximum 12 fős létszámot tud elvinni.

Rovinj hajós utazás időpont

Az időpont a jelentkezések számától függ. Egyenlőre nincs konkrét időpont, de ha jelzed a szándékodat, akkor egyeztethetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel.

A Hajosnyar.hu weboldalon rendszeresen adunk újabb és újabb információkat izgalmas hajós utazásokról!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Rovinj hajós utazás – vitorlás fedélzetén

A hajó típusa Bavaria 46. 05’
Kétszemélyes kabinok ágyneművel, fürdő, konyha, alapvető elektronikai eszközök, sütő, tűzhely, hűtő, wc. A szükséges teljes biztonsági felszerelést is.

Mit hozzak magammal?

Egy nagyadag lelkesedést és kalandvágyat mindenképpen! 🙂 Mivel az étkezést mindenki önállóan oldja meg, ezért lehet hozni egy kis hazait, ha ki szeretnénk pótolni az utazás során éttermekben és a helyi piacon vásárolt ételeket. Érdemes még egy váltás meleg ruhát a szelesebb, esősebb napokra, ha esetleg úgy alakulna az időjárás. Naptej és fürdőruha egyértelmű! Ha búvárkodni szeretnél és van saját felszerelés, akkor azt is hozd, hiszen van búvárkodásra is lehetőség! Horvát fizetőeszközre, vagyis kúnára is szükség lesz, hogy kedvedre válogathass a helyi piacok kivételesen sokszínű kínálatából. Hivatalos iratok, biztosítás. Alapvető tisztálkodási eszközök.

Rovinj hajós utazás – Útvonal

Nincs konkrét útvonal, de érdemes megnézni a közelben fekvő hajós látnivalókat, hiszen egyedi módon láthatod és ismerheted meg ezeket a helyeket!

Hogy jutok el Rovinjba?

Rovinj Budapesttől 600 km-re fekszik Isztriában. Autóval autópályán könnyen megközelíthető vagy hajóval egészen más élményt nyújt…:)

Mit érdemes tudni Rovinjról?rovinj-ovaros

Rovinj, Isztria bájos, imádnivaló kisvárosa. Az Adriai tenger partján fekszik. A Szent Eufémia templom és az óváros a leglátogatottabb helyek. Egész évben izgalmas úti cél! Érdemes felkeresni a környéken fekvő kisebb településeket is, mint pl. Hum, Motovun. A legszebb kilátás pedig a Porton strandról nyílik a városra.
A mediterrán hangulatú szűk utcák, festői látvány órákon át tartó kirándulásra és a város felfedezésére ösztönöz!

A Rovinj című cikkemben részletesen írok Rovinjról!

Horvátországi hajós utazások célpontjai lehetnek még:

Dubrovnik hajós utazás

Fiume hajós utazás

Korcula hajós utazás

Zadar hajós utazás

Pula hajós utazás

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

A Hajós Nyár weboldala azt a célt tűzte ki, hogy mindenkinek megmutassa, milyen egy hajós utazás a világ bármely részén!