pula-hajos-utazas

Pula Isztria kapuja! Úgyis mondhatnánk, hogy fővárosa, legjelentősebb és legkiemeltebb városa. Aki a környéken jár ne hagyja ki semmiképpen ezt a gyönyörű, kulturális értékekben bővelkedő várost!

Fedezd fel Pulát és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Pulára és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd! Ismerd meg a valódi Pulát minden rejtett kincsével együtt!

Pula hajós utazás –Tudnivalók

Zoltán hajós kapitány vagyok, 2011 óta behajóztam az Atlanti óceánt, a Földközi tengert, az Adriai tengert és a Fekete tengert. Több száz szervezett hajós utazás és több ezer tengeri mérföld után Neked is megmutathatom a tengerek szépségeit, akár egy Pula hajós utazás, akár bármely más tengeri hajóút során, hiszen még megannyi más helyre is elhajózhatsz!
Csak írd meg nekem, hogy hova szeretnél elhajózni, mi a régóta tervezgetett úti célod? Cserébe én készítek egy árajánlatot kötelezettségektől mentesen!
Az utazások barátságos, közvetlen hangulatúak, hiszen a hajó maximum 12 fős létszámot tud elvinni.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

Pula hajós utazás időpont

Az időpont a jelentkezések számától függ. Egyenlőre nincs konkrét időpont, de ha jelzed a szándékodat, akkor egyeztethetünk egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel.

Pula hajós utazás – vitorlás fedélzetén

A hajó típusa Bavaria 46. 05’.
Kétszemélyes kabinok ágyneművel, fürdő, konyha, alapvető elektronikai eszközök, sütő, tűzhely, hűtő, wc. A szükséges teljes biztonsági felszerelést is.

Mit hozzak magammal?

Egy nagyadag lelkesedést és kalandvágyat mindenképpen! 🙂 Mivel az étkezést mindenki önállóan oldja meg, ezért lehet hozni egy kis hazait, ha ki szeretnénk pótolni az utazás során éttermekben és a helyi piacon vásárolt ételeket. Érdemes még egy váltás meleg ruhát a szelesebb, esősebb napokra, ha esetleg úgy alakulna az időjárás. Naptej és fürdőruha egyértelmű!

Ha búvárkodni szeretnél és van saját felszerelés, akkor azt is hozd, hiszen van búvárkodásra is lehetőség! Horvát fizetőeszközre, vagyis kúnára is szükség lesz, hogy kedvedre válogathass a helyi piacok kivételesen sokszínű kínálatából. Hivatalos iratok, biztosítás. Alapvető tisztálkodási eszközök.

Pula hajós utazás – Útvonal

Nincs konkrét útvonal, de érdemes megnézni a közelben fekvő hajós látnivalókat, hiszen egyedi módon láthatod és ismerheted meg ezeket a helyeket! Pula és környéke bővelkedik apróbb szigetekkel, öblökkel, izgalmas vízi célpontokkal. Elhajózhatunk az Adria legészakibb pontjára, érinthetjük az olasz partokat… a lehetőségek száma végtelen!

Hogy jutok el Pulába?

Pula Budapesttől 600 km-re fekszik Isztriában. Autóval könnyen megközelíthető autópályán, de hajóval egészen különleges élményt nyújt!

Mit érdemes tudni Puláról?

Pula, Isztria legnagyobb és legnépszerűbb városa. Az Adriai tenger partján fekszik.
Kihagyhatatlan az Amfiteátrum, ami az egyik legjobb állapotban megmaradt ókori római kori amfiteátrum.
A Fórum, vagyis Pula főtere sok érdekes látnivalót tartogat! Ott található az Augustus temploma, a Podeszta palota, ami a Városháza is egyben. Itt rendeznek meg számos kulturális rendezvényt, fesztivált. A város közösségi életének központja.

Isztria másik gyönyörű városa, Rovinj. Bár kisebb, mégis ideális úticél azoknak, akik a környéken járnak! Rovinj című cikkemben részletesen írok róla!

Érdemes még felkeresni a pulai piacot, a pulai erődöt, valamint családosoknak az Akváriumot és a közelben lévő homokos tengerpartot is ajánlom!
Ha részletesen szeretnél olvasni Puláról, akkor a Pula nevezetességei – 10 hely, amit ne hagyj ki! című cikkemben részletesen írok róla!

Horvátországi hajós utazások célpontjai lehetnek még:

Dubrovnik hajós utazás

Fiume hajós utazás

Korcula hajós utazás

Zadar hajós utazás

Rovinj hajós utazás

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

A Hajós Nyár weboldala azt a célt tűzte ki, hogy mindenkinek megmutassa, milyen egy hajós utazás a világ bármely részén!