hajokirandulas-horvátorszagban

Számos hajóútra jelentkezhetsz Horvátországba a Hajós Nyár elvisz Téged is bárhová!

Szeretnél elhajózni a naplementébe, mint a filmekben? Szeretnéd érezni a lágy szellő simogatását a habokat szellve?

Akkor egy hajókirándulás Horvátországban pont Neked való élmény! Ez bárki számára elérhető, aki egy horvátországi nyaralást tervez! Nem kell a szokásos tengerparti üdülést választani, máshogy is meg lehet ismerni Horvátországot! Méghozzá olyan oldaláról, amit kevesen ismernek…

Kezdheted a napot a vitorlás fedélzetén reggelizve… csodálva a napfelkeltét, közben beszélgetni a régi vagy új barátokkal. Hiszen baráti társaságok is gyakran jönnek együtt egy hajóútra, így már a jó kapcsolat is garantált!

A napot folytatva elhajózunk valamelyik csodás horvát sziget mellett, kikötünk egy kikötőben vagy egy öbölben és felfedezzük a helyi piacot, óvárost és az egyik kiváló helyi étteremben ebédelünk. Vagy ha éppen ahhoz van kedvünk, akkor a hajón sütünk, főzünk valamit a helyben frissen vásárolt áruk közül.

Hajókirándulás Horvátországban –Tudnivalók

Zoltán hajós kapitány vagyok, 2011 óta behajóztam az Atlanti óceánt, a Földközi tengert, az Adriai tengert és a Fekete tengert. Több száz szervezett hajós utazás és több ezer tengeri mérföld után Neked is megmutathatom a tengerek szépségeit, akár egy Adriai hajókirándulás, akár bármely más tengeri hajóút során, hiszen még megannyi más helyre is elhajózhatsz! A Horvátország nevezetességei hajóval című cikkben adok néhány ötletet is!
A Hajosnyar.hu weboldalon rendszeresen adunk újabb és újabb információkat izgalmas hajós utazásokról!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy tengeri hajóút során a vitorlázás felejthetetlen élményét átélni, akkor vedd fel a kapcsolatot velem és kimerítő tájékoztatást kapsz! Még vezethetsz is egy katamaránt vagy yachtot!

Akár ezen a telefonszámon: +36709473030

A vitorlás hajó felszereltsége

Hűtő, fagyasztó, sütő, tűzhely a konyhában. Zuhany, tisztálkodási lehetőségek a fürdőszobában. Pihenési, napozási lehetőségek a kabinban vagy a fedélzeten.

A szükséges kommunikációs és navigációs eszközök rendelkezésre állnak.

További program lehetőségek

Búvárkodás

Búvárkodni is van lehetőség, hiszen Horvátországban számos helyen tudsz búvárkodni. Megállhatunk bármely búvárkodásra kijelölt helyen és már hódolhatsz is ezen szenvedélyednek!

Ha kíváncsi vagy a búvárkodásra, akkor a A búvárkodás alapjai című cikket ajánlom!

Városok felfedezése

Minden horvát tengerparti város nagyszerű élményeket és csodás látnivalókat tartogat! A kellemesebb esti órákban jó lehetőség nyílik a kis várocskák vagy akár a népszerű turista központok felfedezésére!

Szigetek, öblök felfedezése

Az elhagyatott, kevesek által ismert szigetek, öblök titokzatos, privát tengerpartokká válhatnak, hiszen ott nincsen zsúfoltság, mindenki megtalálhatja a saját „Édenkertjét”!

 

Jó hangulat, felejthetetlen élmények! Nem kell más, csak egy vitorlás hajó, egy kapitány és Te!

Hajóutat bárhová szervezhetünk, íme néhány példa…

Zadar hajókirándulás

Fiume hajókirándulás

Pula hajókirándulás

Rovinj hajókirándulás

Korcula hajókirándulás

Dubrovnik hajókirándulás