Tengeri hajóutak élmények

hajokirandulas-horvátorszagban

Hajókirándulás Horvátországban

Categories: Címkék:

Számos hajóútra jelentkezhetsz Horvátországba a Hajós Nyár elvisz Téged is bárhová!

Szeretnél elhajózni a naplementébe, mint a filmekben? Szeretnéd érezni a lágy szellő simogatását a habokat szellve?

Akkor egy hajókirándulás Horvátországban pont Neked való élmény! Ez bárki számára elérhető, aki egy horvátországi nyaralást tervez! Nem kell a szokásos tengerparti üdülést választani, máshogy is meg lehet ismerni Horvátországot! Méghozzá olyan oldaláról, amit kevesen ismernek…

read more →

dubrovnik-hajos-utazas

Dubrovnik hajós utazás

Categories: Címkék:

Dubrovnik a legtávolabb fekvő horvát tengerparti város Magyarországtól. Jelentős kikötővel, reptérrel is rendelkezik. Sokak szerint a legcsodálatosabb horvát város! Az biztos, hogy aki egyszer járt itt, biztosan visszajön, mint ahogy a történelem során annyi híres ember.

Fedezd fel Dubrovnikot és környékét egy élményekkel teli hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy kis létszámú társasággal vagy akár a saját baráti társaságoddal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Dubrovnikra és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd! Ismerd meg a valódi Fiumét minden rejtett kincsével együtt!

read more →

fiume-hajos-utazas

Fiume hajós utazás

Categories: Címkék:

Fiume, avagy horvát nevén Rijeka fekszik legközelebb Magyarországhoz a horvát tengerparti városok közül. A legjelentősebb kikötővel és csodás Monarchia korabeli épületekkel, kulturális örökséggel rendelkezik. Egy hajós utazás során érdemes érinteni ezt a gyönyörű várost! Hajózás szempontjából pedig egyértelműen kiemelt jelentőségű kikötője mérete és fekvése miatt!

Fedezd fel Fiumét és környékét egy élményekkel teli hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy kis létszámú társasággal vagy akár a saját baráti társaságoddal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Fiuméra és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd! Ismerd meg a valódi Fiumét minden rejtett kincsével együtt!

read more →

pula-hajos-utazas

Pula hajós utazás

Categories: Címkék:

Pula Isztria kapuja! Úgyis mondhatnánk, hogy fővárosa, legjelentősebb és legkiemeltebb városa. Aki a környéken jár ne hagyja ki semmiképpen ezt a gyönyörű, kulturális értékekben bővelkedő várost!

Fedezd fel Pulát és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Pulára és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd! Ismerd meg a valódi Pulát minden rejtett kincsével együtt!

read more →

hajoberles-horvatorszagban

Hajóbérlés Horvátország

Categories: Címkék:

Hajóbérlés Horvátország? Igen, van rá lehetőség! Horvátország több pontjáról indítunk hajós kirándulásokat! Foglald le a helyed és egy tapasztalt kapitánnyal fedezd fel az Adria rejtett szépségeit!

read more →

tengeri-vitorlazas

Tengeri vitorlázás

Categories:

Éld át Te is egy tengeri vitorlázás csodás élményét! Hajózva a tengeren bárhová eljuthatsz és megtapasztalhatod a szabadság igazi érzését!

Úgy ismerheted meg az Adriát, a Földközi tengert vagy bármely más tengert, ahogy más módon biztosan nem tehetnéd. Olyan helyekre juthatsz el és olyan kalandokban lehet részed, amiben sehogy máshogy!

A vitorlás fedélzetén napozhatsz, koktélozhatsz, élvezheted a tengeri szél simogatását, magadba szívhatod a tengeri levegő illatát…

read more →

korcula-hajos-utazas

Korcula hajós utazás

Categories: Címkék: ,

Megismernéd az „Édenkertet”? Ideális nyaralóhelyet keresel családodnak vagy párban nyaralnátok? Varázslatos mediterrán hangulatával Korcula elvarázsol!
Korcula Horvátország legdélebbi szigete. Az út nem rövid, cserébe viszont kivételes élményben lesz részed! Pálmafák és homokos tengerpartok, eldugott öblök és középkori szűk utcák… Ez Korcula!

read more →

rovinj

Rovinj hajós utazás

Categories: Címkék: ,

Rovinj a legolaszosabb horvát város! Különleges mediterrán hangulatával elcsábít és rabul ejt! Újra és újra visszajössz majd és minden évszakban újabb és újabb szépségét ismerheted meg!

Fedezd fel Rovinjt és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Rovinjbe és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd. Ismerd meg a valódi Rovinjt minden rejtett kincsével együtt!

read more →

csaladbarat-horvat-strandok

7+1 családbarát horvát úticél, amit ne hagyj ki!

Categories: Címkék:

Horvátország egyértelmű választás, ha gyerekekkel tervezünk nyaralást, és nem akarjuk még egy nyaralás árát repülőjegyre is elkölteni.
Gyermekes családoknak is érdemes velünk tervezni a nyaralást, hisz számos olyan lehetőséget kínálunk, ami ideális számukra!
Nyaralást sokféleképpen lehet szervezni, most azokhoz szólunk elsősorban, akik szeretnek önállóbbak, kalandvágyóbbak lenni. Nem ragaszkodnak a befizetett utazási irodás vakációhoz, esetleg beleuntak az apartmanba.

read more →

korcula

Korcula sziget, látnivalók

Categories: Címkék:

Korcula Horvátország legdélebbi szigete. Ha az „Édenkerthez” hasonló üdülési helyet keresel, ami titokzatos, idilli és természet közeli, akkor Korcula Neked való!
A Dalmát szigetcsoporthoz tartozik. Híd köti össze a szárazfölddel, de komppal is jól megközelíthető.
Korcula strandjai, óvárosa, nevezetességei és kulturális öröksége egyaránt figyelemre méltó. Népszerű turista célpont.

read more →

zadar-hajos-utazas

Zadar hajós utazás

Categories: Címkék: ,

Fedezd fel Zadart és környékét egy felejthetetlen hajós utazás során! Tapasztalt kapitánnyal, kényelmes és modern katamarán fedélzetén egy szűk társasággal hajózhatsz, amerre csak a kedved tartja! Zadarba és környékére is szervezünk hajós utazásokat, amik garantáltan életre szóló élményt jelentenek majd. Ismerd meg a valódi Zadart minden rejtett kincsével együtt!

read more →

tengeri-hajoutak-horvatorszag

Tengeri hajóutak Horvátország

Categories: Címkék:

Tengeri hajóutakat keresel Horvátországban? Szeretnéd megismerni a horvát tengerpartokat? Szeretnéd felfedezni az Adria rejtett titkait?

Hosszú évek óta minden évben lehetőség nyílik arra, hogy egy családias légkörű, kis létszámú tengeri hajóutat indítsunk az Adrián! Gyere és fedezd fel velünk a horvát szigeteket, öblöket és vacsorázz minden este más és más sziget éttermében!

read more →

tengeri-vitorlas-tura

Tengeri vitorlás túra

Categories: Címkék:

Ha a szabadság érzésére vágysz, akkor nincs jobb egy tengeri vitorlás túránál! Érzed a szél simogatását az arcodon és olyan helyeket fedezel fel, amiket máshogy nem tudnál. Tengeri vitorlás túrák indulnak az Adrián! Garantáltan gyönyörű kikötőkben és kivételesen szép szigeteken járunk… Tudj meg többet róla…

read more →

vitorlazas-napsutesben

A vitorlázás alapjai

Categories:

Ha vágysz a szabadság érzésére. Ha élveznéd arcodon a tengeri szél simogatását. Ha együtt szelnéd a habokat gondtalanul delfinekkel, halakkal… akkor Neked való a vitorlázás! A vitorlázás alapjai bárki számára elsajátíthatóak. Annak is, aki utasként és annak is, aki egyszer majd kapitányként akar részt venni ebben a kalandban!

Vitorlázás alapok

A vitorlázás elmélete

Vannak tankönyvek, amik oldalakon keresztül írják le az alapvető információkat. Ezeket mindenképp ismerni kell és érdemes időnként frissíteni az ismereteket.
Azonban vitorlázáskor a könyvekben leírt elméleti tudás gyakran nem alkalmazható az adott körülmények között. Nem lehet pusztán az elméletet követni. A gyakorlatra kell hagyatkozni, a megfigyelésekre, tapasztalatokra.

read more →

buvarkodas-alapjai

A búvárkodás alapjai

Categories: Címkék:

Nincs is annál mámorítóbb érzés, amikor lelkiekben felfrissülten, megújulva jössz ki a vízből! Utána élvezheted a napsütést, a meleget. A búvárkodás mindenkinek kissé titokzatos, távoli terület. Nem csoda, hisz ritkán találkozunk búvárokkal, ritkán van lehetőségünk a búvárkodást kipróbálni. Akiket csábít a tenger kék színe, azoknak életre szóló élmény lesz!

Szeretném bemutatni Neked és kicsit közelebb hozni ezt a csodás világot! A búvárkodás alapjai könnyen elsajátíthatóak.

 

read more →

Homárt Fogtunk! :)

Categories: Címkék:

A tenger ajándéka a fűszervajas Homár vacsora!

A tenger egy nagyon finom vacsorával ajándékozott meg bennünket késő délután. Ezért ma egy mesés vacsorát készítünk. Fűszervajas Homár – Zoltán Kapitány módra

A homár egy igazán különleges fogás! Nagyon finom, és nagyon egészséges. Ebből a fűszervajas homár receptből elsajátíthatod a homár elkészítésének fortélyait egy hajó fedélzetén is!

read more →

Te mit gondolsz a Paradicsomról?

Categories:

Mi a paradicsom?

Egyesek szerint a paradicsom csupán legenda. Mások úgy vélik, hogy egy kerthez hasonló, eszményi hely, ahol a jó emberek örökké élnek, és örömteli, megelégedést nyújtó tevékenységekben vesznek részt.

Hol van a paradicsom?

Sokan abban hisznek, hogy a paradicsom a mennyben, vagyis az égben van, mások viszont abban, hogy a földön lesz.

MIT TEHETSZ?

Keresd! Kutasd! Utazz! Például ide a Fülöp-szigetekre 🙂

Horvátország – Hajós Party

Categories: Címkék: ,

A nyár gyorsan közeledik!

Itt az alkalom arra, hogy egy fergetegeset mulassunk. Nem mondjuk hogy ez az utolsó lehetőség, de ha nem jelentkezel időben akkor biztosan lemaradsz! Bizonyos, mi, magyar bulizók hajlamosak vagyunk arra, hogy minden adandó, kínálkozó alkalmat megragadjunk arra, hogy megmutassuk, mitől döglik az a bizonyos légy. Jelentkezz ne maradj le az év bulijáról!

A „légy” pedig ezúttal kék – fehér – piros színekben pompázik.  Amely keveredik az Adria gyönyörűen szikrázó csillogásával, s a felkelő Nap mágikus narancssárgájával. Igen, a Boat Party következő felvonása közeleg.

Sőt, lassan már kopogtat az ajtótokon, s az égbe kiálltja: „Matróz, ideje, hogy fedélzetre pattanj, s felhúzd a vitorlákat!…”Mi pedig ott leszünk. Ott, a kikötőben, ahol idén is indul a patinás hajós party sorozat.

Volt miből tanulni a több, mint 10 év alatt. Ezúttal nem lesz hiba. Helyette viszont színtiszta buli vár rátok a megszokott minőségi zenében, a legjobb arcokkal, a legkellemesebb légkörben, a Tenger közepén, az Adria szívében.

Légy Te is ott, s élvezd a hazai gárda, Tommyboy, Clark, valamint Stuart mesteri zenéit, a Horvátok sztárénekes nőinek Jelena Rozga & Severina slágerivel. Ne maradj le Európa legnagyobb „VIP” bulijáról! Idén ez az utolsó Boat! Itt az ideje, hogy együtt ünnepeljünk veletek, egy feledhetetlen buliban! Gyere csatlakozz te is!

 

 

Hajós Nyaralás Spanyolországban

Categories: Címkék:

Miért válasszátok a hajós nyaralást Spanyolországba?

Spanyolországot tekintve mik voltak a legkiemelkedőbb és legnagyobb meglepetések, amire nem számítottam, és amiből rengeteg van, így nagyon nehéz, mert alsó hangon is úgy érzem, hogy 1000x szebb az ország, mint amire a legszebb álmainkban is gondoltunk volna anno. Ezt a kijelentésünket pedig az elmúlt évek folyamatos spanyol felfedező útjainkra alapozzuk.  Leírom, magam nevében nyilatkozva, amik a legjobban megfogtak az országból az elmúlt évek során.

read more →

Katamaránnal az Etnához

Categories: Címkék: ,

A 32 fokos nyárban fogdossuk a láva homok borította hóbuckákat s arra gondolok, ezeken a lankákon milyen csodás lehet úgy síelni, hogy mögöttem gőzölög a vulkán, talpam alatt a fehér hó, lent a tengeren pedig vitorlások szelik a habokat, akárcsak mi is amikor Horvátországból áthajóztunk Szicíliára.

 

 

A vulkán meglátogatásának kiindulópontja a Rifugio Sapienza, ami kb. 1900 méter magasságban található. Onnan a Funivio dell’Etna lanovka viszi a látogatókat 2500 méter magasságba. A kráter pereme kb. 3 ezer méter magasságban van.

read more →

Shopping Cart

No products in the cart.

Ez a honlap (sütiket) cookie-kat használ, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás